Werkwijze

Als totaalinrichter ontzorgen we door een totaal concept te maken en (wanneer wenselijk) ook te realiseren. Hierdoor komt u tot creatieve oplossingen voor de inrichting en zijn alle kleuren en materialen mooi op elkaar afgestemd. Het resultaat is een prachtig inrichting, waar u zich helemaal in thuis zult voelen!

De kosten voor een totaal interieurontwerp worden berekend met een uurprijs van €50,-. De totaalprijs kan naar aanleiding van het kennismakingsgesprek definitief bepaald worden.


Vragenlijst

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek kunt u alvast onze vragenlijst doornemen. Klik ‘hier’ om de vragenlijst te downloaden. Deze vragenlijst is bedoeld om de gewenste stijl en sfeer te realiseren.


Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we al uw wensen en eisen door. Op basis hiervan geven wij een prijsindicatie (offerte) met een plan van aanpak.


Moodboard

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw gewenste smaak en stijl, maken wij een moodboard waarin we visualiseren wat de stijl van het interieur wordt en met welke kleuren en materialen we zullen gaan werken.


Indeling & 3D ontwerp

Ook maken we verschillende indelingsmogelijkheden voor de ruimte. Samen kiezen we de indeling die het beste aansluit bij uw eisen en wensen. Deze werken we vervolgens uit in een 3D, voor een realistische weergave.


Lichtplan

Op basis van de gekozen indeling maken we een passend lichtplan. Het lichtplan bestaat uit technische verlichting (spots, opbouw- en wandverlichting) die nodig zijn voor een goede verlichting van de ruimte en decoratieve verlichting (hanglampen, vloerlampen, tafellampen).


Kleur- en materiaalplan

Dit plan bestaat uit een keuze voor verschillende materialen, zoals de vloer, wanden, behang, raambekleding, kleur, materiaal voor de keuken en het gebruik van kleur in het interieur. Wij nemen stalen mee van de materialen en kleuren uit het plan.


Productenlijst

Wij maken een lijst met meubels en accessoires die u nodig hebt voor de inrichting van de woning. U kunt het zien als een shoplist met prijzen en leveranciers, zodat u weet waar je de producten kunt bestellen. Dit kunt u ook uit handen geven, door het ons te laten doen.


Maatwerk ontwerpen

Vaak biedt maatwerk mooie mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Bijvoorbeeld een keuken of inbouwkasten. Wij maken hiervoor een schetsmatig ontwerp en kiezen de materialen uit. Het is mogelijk om bij ons ook alle benodigde tekeningen voor de meubelmaker te ontvangen of het geheel door ons te laten realiseren.


Realisatie

Het plan is zo uitgewerkt dat u zelf aan de slag kunt, maar wij kunnen de uitvoering van het plan ook voor onze rekening nemen en u van alle zorgen ontzien.