Ontwerpers


Eline Verhoeven

Junior Art Director

In In 2015 studeerde ze af als kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht. In het jaar daarvoor begon ze bij ons als totaalinrichter. Na 3,5 jaar werkzaam bij ons te zijn geweest als Totaalinrichter heeft Eline het stokje overgedragen aan Bianca. In Eline haar huidige functie, Junior Art Director, is ze verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf. Ook besteedt zij tijd en aandacht aan onderzoek naar onze doelgroep.

Meubelontwerper

Na haar studietijd op het Nimeto Utrecht volgde ze een studie tot ruimtelijk ontwerper aan het HKU, waar ze afstudeerde in 2019. Vanaf dat moment begon ze als zzp’er en kon ze bij ons als meubelontwerper aan de slag. Eline vindt het belangrijk dat haar ontwerpen bijdragen aan het welzijn van de mens en tegelijkertijd de natuur respecteren.

Bianca van Dieren

Interieurstylist

Als klein meisje tekende ze al plattegronden met stoepkrijt op straat. Bianca ziet een interieur als de weerspiegeling van de bewoners en gebruikers. Ze is in 2015 afgestudeerd als kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht en in 2017 als interieur stylist aan Artemis in Amsterdam. In hetzelfde jaar begon ze haar eigen bedrijf ‘ Bianc. your interior stylist’ en werkt sindsdien met ons samen.

Lisanne Buré

Grafisch vormgever

Ze is afgestudeerd als kleur- en interieuradviseur aan het Nimeto in Utrecht in 2015. Tijdens deze opleiding kwam ze er achter dat de grafische kant voor haar ook erg interessant was. Vervolgens heeft ze verschillende vakken in de richting reclamevormgeving gevolgd bij Akademie Vogue Amsterdam. Inmiddels heeft ze op verschillende plekken werkervaring op gedaan en kwam er achter dat de grafische kant helemaal haar ding was. In 2018 startte ze haar eigen bedrijf en vanaf 2020 is ze werkzaam binnen RPN. Lisanne is verantwoordelijk voor een leesbare en unieke uitstraling van onze communicatiemiddelen.